1. Haberler
  2. Gündem
  3. Uçurtma Şenliği Gerze Semalarını Renklendirdi

Uçurtma Şenliği Gerze Semalarını Renklendirdi

Gerze Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi. İlçemiz Festival Alanı’nda gerçekleştirilen şenliğe yüzlerce çocuk ve aile katıldı

featured

Gerze Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi. İlçemiz Festival Alanı’nda gerçekleştirilen şenliğe yüzlerce çocuk ve aile katıldı.

 

Gerze Belediyesi tarafından 5 yıl aradan sonra 23 Nisan Çocuk Festivali kapsamında Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi. Gerze Belediyesi ekipleri alanda bekleyen çocuklara uçurtmalarını dağıttı. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın da katıldığı şenlikte çocuklara yüzlerce uçurtma dağıtıldı.

 

Gerçekleşen etkinlik ile ilgi açıklamada bulunan Belovacıklı, “Bugün, bugünün küçüklerinin yarının büyüklerinin günü. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün bizlere emaneti olan çocuklarımızı mutlu etmek için bu uçurtma şenliğini gerçekleştirdik. Festival Alanımız çocuklarımızın sesleriyle yankılanırken gökyüzü de uçurtmalarla renklendi. Bunların hepsi geleceğimizin teminatı çocuklarımız için” dedi.

Uçurtma Şenliği Gerze Semalarını Renklendirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.