1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Anlatıldı

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Anlatıldı

Gerze'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleri va tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli müfredatının ayrıntı bir şekilde tanıtıldı

featured

Gerze’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü birim amirleri va tüm ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli müfredatının ayrıntı bir şekilde tanıtıldı.

İlçemizde bugün İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Birim Amirleri ve tüm ilçelerimizin Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı, Gerze Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda, saat 10:00’da gerçekleşti. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Cebeci, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredatının Tanıtımını ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Toplantı Sinop AR-GE Biriminin koordinesinde “Okulum Kuzeyin Yıldızı” projesinin tanıtımı ile devam etti. Yapılan sunumlar, video gösterisi ve projeler hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin görüş ve önerileri alındıktan sonra sona erdi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat Tanıtımı, İlçemiz okul ve kurum müdürlerine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Aslan ve İbrahim Açıkgöz tarafından anlatıldı.

Gerekli notlar alındıktan sonra toplantı sona erdi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Anlatıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.