1. Haberler
  2. Spor
  3. Sinopspor Bölgesel Amatör Lig’e Yükseldi

Sinopspor Bölgesel Amatör Lig’e Yükseldi

Sinopspor ile Sinop 1957 Spor arasındaki Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçında skoru penaltılar belirledi. Normal süre ve uzatmalarda gol sesi çıkmazken, Sinopspor rakibini penaltılarda 4-1 mağlup ederek BAL'a yükseldi

featured

Sinopspor ile Sinop 1957 Spor arasındaki Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçında skoru penaltılar belirledi. Normal süre ve uzatmalarda gol sesi çıkmazken, Sinopspor rakibini penaltılarda 4-1 mağlup ederek BAL’a yükseldi.

Sinop Üniversitesi Stadyumu’nda saat 14:00’te başlayan maç heyecan verici dakikalara sahne oldu. Sinop 1. Amatör Lig’in 44’er puana sahip iki takımı, Bölgesel Amatör Lig’de Sinop’u temsil edebilmek için kıyasıya yarıştı. İlk yarı ve maç sonucu 0-0 tamamlanırken, iki uzatma devresinde de gol sesi çıkmadı. 120 dakikalık maç süresi sonunda birbirlerine galip gelemeyen iki Sinop temsilcisi arasındaki karşılaşmanın sonucunu penaltı atışları belirledi. Sinopspor kalecisi penaltı atışlarında kalesinde devleşirken, rakibini 4-1 yenen Sinopspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi başardı.

Sinopspor Bölgesel Amatör Lig’e Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.