1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sinoplular Derneğine Silahlı Saldırı: 5 Yaralı

Sinoplular Derneğine Silahlı Saldırı: 5 Yaralı

Başakşehir'de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 5 kişi yaralanırken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı

featured

Başakşehir’de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne otomatik silahlarla saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre 5 kişi yaralanırken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay bugün 22:00 sıralarında İstanbul Başakşehir’e bağlı Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce dernek binasına ateş açıldı.

Saldırı sonrası ilk belirlemelere göre dernekte bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, yaralanan vatandaşlar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay yerinde ilk incelemelerin ardından otomatik tabancalarla ateş açıldığı ve çok sayıda boş kovan bulunduğu belirlenirken, polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Sinoplular Derneğine Silahlı Saldırı: 5 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.