1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinop Valisi Özarslan’dan Bayram Kutlaması

Sinop Valisi Özarslan’dan Bayram Kutlaması

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayımladı. Özarslan yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayram boyunca Sinop Valiliği tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi

featured

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayımladı. Özarslan yayımladığı mesajda, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bayram boyunca Sinop Valiliği tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.

 

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayımladı. Özarslan, kutlama mesajında şu şekilde konuştu: “Kıymetli hemşehrilerim. Sizleri sevgiyle ve saygıyla en içten duygularımla selamlıyorum.

 

 

Türkiye’nin en kuzeyi, ülkemizin en mutlu kenti, Karadeniz’in incisi, doğa, kültür ve medeniye şehrisi noktamızda Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, dayanışma ve paylaşmayı en güzel şekilde yaşadığımız müstesna günlerdir. Huzur adası Sinopumuz’da Ramazan Bayramı’nın getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini bilerek her daim iyiye ve güzele doğru yönelmeliyiz. Bayram vesilesiyle annelerimizi, babalarımızı ve akrabalarımızı ziyaret ederken yetimleri, öksüzleri, büyüklerimizi ve şehit ailelerini de ziyaret etmeyi, onların da gönlünü almayı unutmamalıyız.

Kıymetli hemşehrilerim, vefa duygusu büyük milletlerin evlatlarının gönlünde bulunur. Bizler vefalı bir milletin evlatlarıyız. Vefa, kıymet ve değer bilmek demektir. Gerek kişisel olarak, gerek millet olarak üzerimizde hakları olanları unutmamalıyız. Bu güzel bayramı ülkemizde ve Sinopumuz’da huzur içerisinde yaşayabilirsek bunu mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyorum.

 

Kıymetli hemşehrilerim, Ramazan Bayramı’nda güvenli ve huzuru bir şekilde yolculuk yapabilmeniz ve sevdiklerinize sağ salim ulaşabilmeniz için Valiliğimiz koordinesinde gerekli tüm tedbirler aldık. Emniyet ve jandarma görevlerimiz, trafik güvenliğinin sağlanması için sahada denetim görevlerini aralıksız sürdürüyorlar ve sürdürecekler. Buradan tüm sürücülerimize ve yolcularımıza çağrıda bulunmak isterim. Sizlerin ve sevdiklerinizin hayatı için lütfen ama lütfen trafik kurallarına uyalım. Yasal hız sinirlerine dikkat edelim, takip mesafesine uyalım, seyir halindeyken cep telefonu kullanmayalım. Hem araçlarımızda hem de otobüslerde mutlaka emniyet kemerlerimizi takalım. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.

 

Aziz milletimizin, İslam aleminin ve tüm Sinoplu hemşerilerimizin Ramazan bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Ramazan bayramının tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Sinop Valisi Özarslan’dan Bayram Kutlaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.