1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. “Roket Çocuk” İzleyicilerle Buluştu

“Roket Çocuk” İzleyicilerle Buluştu

Tiyatro Antre ekibi tarafından sergilenen "Roket Çocuk" isimli tiyatro gösterisi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi'nde Gerzeli çocuklarla buluştu. Gösterinin ikinci seansı ise saat 16:00'da izleyicilerle buluşacak

featured

Tiyatro Antre ekibi tarafından sergilenen “Roket Çocuk” isimli tiyatro gösterisi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde Gerzeli çocuklarla buluştu. Gösterinin ikinci seansı ise saat 16:00’da izleyicilerle buluşacak.

Gerze Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak ilçemiz gençleriyle buluşan “Roket Çocuk” tiyatro gösterisi, Emre Kiraz’in yönetmen ve senaristliğinde sahnelendi. Kurgu ve efektleri Mehmet Köseoğlu tarafından yapılan gösteri çocuklara yönelik olarak sergilendi. Hayal gücüne vurgu yapılması, insana ait unsurların hayvanlar üzerinden tiyatro sahnesine aktarılması, teknoloji ile çevreye duyarlılığın harmanlanması ve yaşadığı ortam ce koşullara bakılmaksızın tüm çocukların eşit haklara sahip olmasına vurgu yapılan tiyatro oyunu, Gerzeli çocuklardan büyük beğeni topladı.

“Roket Çocuk” İzleyicilerle Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.