1. Haberler
  2. Spor
  3. Koşu Yarışını Kazananlar Belli Oldu

Koşu Yarışını Kazananlar Belli Oldu

Gerze'de Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yol koşusunu kızlarda Nehir Dalyan, erkeklerde Yağız Altuğ Sarıkaya kazandı

featured

Gerze’de Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yol koşusunu kızlarda Nehir Dalyan, erkeklerde Yağız Altuğ Sarıkaya kazandı.

Program kapsamında Kız-Erkek Yol Koşusu düzenlendi. Recai Kuruoğlu Bulvarı’nda başlayan ve Alaattin Şahin Caddesi üzerindeki Seyir Terası’nda biten 1000 metre uzunluğundaki parkurda, 20 kız, 30 erkek sporcu yarışırken, kızlarda Nehir Dalyan, erkeklerde ise Yağız Altuğ Sarıkaya birinci gelerek koşu yarışmasının galibi oldular.


İlçemizin farklı lise ve ortaokullarında okuyan öğrenciler arasında Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen yol koşusunda, kızlarda Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilk üçte yer aldı. Nehir Dalyan birinci, Melis Kübra Ergün ikinci, Nisanur Çetin üçüncü oldu. Erkeklerde ise, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi, Modern Pentathlon Türkiye Şampiyonu Yağız Altuğ Sarıkaya birinci, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğrencisi Vahit Emir Ülker ikinci, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Eren üçüncü oldu.
Madalya töreninde ilk üçe giren sporculara madalyaları ve ödülleri Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman ve Gerze Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Serdar Tokur tarafından verildi.

Koşu Yarışını Kazananlar Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.