1. Haberler
  2. Gündem
  3. Köşk Caddesi’nde Değişim Başlıyor

Köşk Caddesi’nde Değişim Başlıyor

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın seçim vaatlerinden biri olan ve göreve gelir gelmez, yapıldığı günden bu yana herkesin şikayet ettiği Köşk Caddesi'nde arnavut kaldırımlı yol için girişimde bulunduklarını söyledi

featured

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın seçim vaatlerinden biri olan ve göreve gelir gelmez, yapıldığı günden bu yana herkesin şikayet ettiği Köşk Caddesi’ndeki arnavut kaldırımlı yol için girişimde bulunduklarını söyledi. Elektrik direklerinin yol üzerinden alınmasından sonra, mahalle halkıyla istişareli olarak Köşk Caddesi’nin yenileneceğini sözlerine ekledi.

 

CHP’nin geleneksel Gerze bayramlaşmasında sorunu dile getiren Belovacıklı, “halka sormadan hiçbir şey yapmayacağız dedik. Köşk Mahallesi’nde çalışırken her evin kapısını çaldığımızda herkes ‘bu yol ne olacak?’ diye sordu bize. Hemen gelir gelmez YEDAŞ’a yazımızı yazdık. Koray Bey ile görüştük. En kısa sürede elektrik direklerini alıp yolumuzu tamamen söküyoruz.

 

Mahalle halkına soracaklar

Köşk Mahallesi’nde iki gündür onu tartışıyoruz. Biz refüj koyalım mı? Koymayalım mı? Onu halka soracağız. Önümüzdeki günlerde halkı toplayacağız. Köşk Mahallesi halkına duyuru yapacağız, toplayacağız. Onlarla konuyu tartışacağız. En uygun kararı halk vereceği için halkın dediği doğrultuda bu işi yapacağız” dedi.

Köşk Caddesi’nde Değişim Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.