1. Haberler
  2. Gündem
  3. Her Yağmurda Okul Önünde Aynı Manzara

Her Yağmurda Okul Önünde Aynı Manzara

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu girişindeki yolda yağmur sonrası oluşan su birikintileri öğrenci, veli ve öğretmenlere zor anlar yaşatıyor. Daha önce bir çok defa yetkililere konunun taşındığı belirtilirken, herhangi bir önlemin alınmadığı söylendi

featured

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu girişindeki yolda yağmur sonrası oluşan su birikintileri öğrenci, veli ve öğretmenlere zor anlar yaşatıyor. Daha önce bir çok defa yetkililere konunun taşındığı belirtilirken, herhangi bir önlemin alınmadığı söylendi.

Doğalgaz çalışmaları sonrası, kilit taş döşenmesinin ardından Hal Caddesi’nin okula bakan tarafında çökme meydana geldi. Her yağmur sonrası yoldan geçen otomobiller, o sırada kaldırımı kullanan vatandaşların üzerine su sıçratıyor.

Velilerin ve okul güvenliğinin konuyla ilgili talepte bulunduğu belirtilirken, bu zamana kadar herhangi bir çalışma yapılmadığı ifade edildi. Sonbahara girilmesiyle, yağmur yağışlarının giderek artacağını belirten bazı veliler, “her yağışta aynı sorunları yaşıyoruz. Özellikle çocuklarımızı öğle arası ve okul çıkışlarında beklerken, zaten dar olan yola bir sıra araç parkedilmesi sonrası sıkışan trafikte araçlar çukurdan geçerek üzerimize su sıçratıyor. Bir bekleme alanımızın olmaması ve yoldaki çöküntüler mağduriyetimizi artırıyor. Bir an önce yetkililerden bir çözüm bulmasını talep ediyoruz” dediler.

Her Yağmurda Okul Önünde Aynı Manzara
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.