1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Gürsökü’deki Yangında Bir Ev Tamamen Yandı

Gürsökü’deki Yangında Bir Ev Tamamen Yandı

Gürsökü Köyü'nde gece saatlerinde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken, soğutma çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü

featured

Gürsökü Köyü’nde gece saatlerinde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken, soğutma çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Olay, gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürsökü köyü Sağırlar Mahallesinde bir evde sebebi henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Olay yerine ivedilikle itfaiye, sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve Gerze Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, alevlerin başka bir eve sıçramasına müsaade etmeden yangını kontrol altına alarak, uzun süre boyunca yangının meydana geldiği ikamette soğutma çalışmaları günün ilk ışıklarına kadar devam etti.

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile ikamette herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, yangın sebebiyle ev kullanılamaz hale geldi.

Jandarma ekipleri henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangınla ilgili çalışma başlattı.

Gürsökü’deki Yangında Bir Ev Tamamen Yandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.