1. Haberler
  2. Spor
  3. Gerzespor’da Futbolcu Seçmeleri Yapılacak

Gerzespor’da Futbolcu Seçmeleri Yapılacak

Gerzespor'da futbolcu seçmeleri yapılacak. Gerzespor, 7-14 yaş arasında futbola gönül veren tüm gençleri 30 Mayıs Perşembe günü Gerze Şehir Stadı'ndaki seçmelere davet etti

featured

Gerzespor’da futbolcu seçmeleri yapılacak. Gerzespor, 7-14 yaş arasında futbola gönül veren tüm gençleri 30 Mayıs Perşembe günü Gerze Şehir Stadı’ndaki seçmelere davet etti.

Gerze’ nin futboldaki temsilcilerinden Gerzespor, Gerze’de ikamet eden, futbola gönül vermiş gençleri seçmelere davet ediyor. Kendine güvenen, futbol oynamayı seven, takım oyunu ve mücadele ruhuna sahip 7 ila 14 yaş aralığındaki tüm futbol tutkunu gençler için seçmeler gerçekleştirilecek.

Antrenörler eşliğinde düzenlenecek seçmeler sonrasında ise antrenmanlara başlanacağını ifade eden Gerzespor yöneticileri, konuyla ilgili olarak “30 Mayıs Perşembe günü saat 16.00 – 17.30 ile 19.00 – 20.00 saatleri arasında futbola gönül vermiş gençlerimizi ilçemiz Şehir Stadına bekliyoruz. Kaleciler için de seçmeler yapılacak. 0535 628 46 98 numaralı telefon veya futbol takımımızın gerzespor_1950 instagram hesabından da gerekli bilgileri alabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

Gerzespor’da Futbolcu Seçmeleri Yapılacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.