1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Anneler İçin Buluştu

Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Anneler İçin Buluştu

Gerzeliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Anneler Günü dolayısıyla davet düzenledi. Etkinliğe katılan birçok kişi müzik eşliğinde eğlenirken, davette 100'ün üzerinde hediye dağıtıldı

featured

Gerzeliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Anneler Günü dolayısıyla davet düzenledi. Etkinliğe katılan birçok kişi müzik eşliğinde eğlenirken, davette 100’ün üzerinde hediye dağıtıldı.

Gerzeli sanatçı Gülbin Döngel’in şarkılarıyla şenlendirdiği etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Sündüs Yuvacı, “kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımız, kıymetli üyelerimiz, çok kıymetli misafirler. Gerzeliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin Anneler Günü’ne özel düzenlediği çay etkinliğimize hoş geldiniz.

Bildiğiniz üzere, derneğimiz üniversite öğrencilerine burs veren bir dernek. Biz de yıl boyunca gelir amaçlı çeşitli etkinlikler düzenledik. Bugün de siz değerli annelere, içinde anne sevgisi taşıyan tüm kadınlarımıza özel eğlence programı düzenledik. Bir yandan öğrencilerimize destek olup, bir yandan da eğleneceğiz” dedi.

Gerze Belediye Başkan Vekili Şengül Şahin’in de katılım gösterdiği etkinliğin sonunda Anneler Günü’ne özel hediye çekilişi yapıldı. Çekilişte 100’ün üzerinde hediye sahiplerini buldu.

Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Anneler İçin Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.