1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gerze’deki 23 Nisan Gösterileri Büyüledi

Gerze’deki 23 Nisan Gösterileri Büyüledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ilçemiz liman mevkisinde bulunan Festival Alanı'nda gerçekleşti

featured

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ilçemiz liman mevkisinde bulunan Festival Alanı’nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ın günün anlam ve önemine yönelik yaptığı konuşmanın ardından gösteriler başladı.

 

Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu’nun düzenlediği kutlamalarda, okul öğrencileri halk oyunları gösterisi, Dünya Çocukları isimli gösteri ve bayrak gösterisi yapıldı. Günün anlam ve önemine binaen şiirler okunurken, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu özel sınıf öğrencileri ve anaokulu öğrencileri birer gösteri gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından aerobik dans gösterisi de gerçekleştirildi.

Gösterilerden sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan tarafından verildi.

Kutlamaların sonunda kortej yürüyüşü yapılırken, balıkçı tekneleri ve gemiler de gösteriye katıldı. Su üzerinde birlikte hareket eden tekneler, eğlenceli anlar oluşturdu.

 

Gerze’deki 23 Nisan Gösterileri Büyüledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.