1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Gerze’de Türk Sanat Müziği Konseri Verildi

Gerze’de Türk Sanat Müziği Konseri Verildi

Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türk sanat müziği konseri Gerzeli vatandaşlarla buluştu. Konser, müzik severler tarafından büyük bir beğeniyle dinlenirken, izleyiciler çoğu şarkıya eşlik ederek kendilerini müziğin ritmine bıraktı

featured

Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Türk sanat müziği konseri Gerzeli vatandaşlarla buluştu. Konser, müzik severler tarafından büyük bir beğeniyle dinlenirken, izleyiciler çoğu şarkıya eşlik ederek kendilerini müziğin ritmine bıraktı.

Gerze HEM’in “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” kapsamında, Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 20:00’de başlayan konsere ilgi yoğun oldu. Seyirciler salona sığmazken, salonda yer bulmayı başaran seyirciler Türk sanat müziğinin tadını çıkardı. Çok sayıda geçmiş döneme ait Türk sanat müziği eseri, Gülbin Döngel yönetimindeki koro üyeleri tarafından seslendirildi.

Programa Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Gerze Belediye Başkan Vekili Saim İstanbullu, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gerze’de Türk Sanat Müziği Konseri Verildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.