1. Haberler
  2. Sektörel
  3. Gerze MYO’da Senaryo Konuşuldu

Gerze MYO’da Senaryo Konuşuldu

Gerze Meslek Yüksekokulu'nda" TRT 12 PUNTO Senaryo Günleri Söyleşisi" yapıldı

featured

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda” TRT 12 PUNTO Senaryo Günleri Söyleşisi” yapıldı. 3. Ayancık Film Festivali kapsamındaki etkinliğe TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, TRT 2 Sinema İçerikleri Editörü Mehmet Ali Karga ve A90pictures Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Can katıldı.

9-12 Mayıs tarihleri arasında Ayancık’ta gerçekleştirilen 3. Ayancık Film Festivali etkinlikleri kapsamında bugün saat 15:00’te Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda “Senaryo Günleri Söyleşisi” gerçekleşti. Medya alanında usta isimlerin katıldığı söyleşiye çok sayıda öğrenci de katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli olarak gerçekleştirilen etkinlikte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin bir konuşma yaptı.

3.Ayancık Film Festivali’nin sunuculuğunu yapan ünlü tiyatro oyuncusu Özgür Özgülgün söyleşiyi yönetirken, konuşmacılar söyleşinin teması kapsamında bilgi verdi. Öğrencilerle etkileşimli olarak gerçekleştirilen söyleşide 12 Punto projesi hakkında bilgi verildi. Kısa ve uzun metrajlı ulusal ve uluslararası projelerin uluslararası bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışmaların olduğunu belirtildi. Uzun ve kısa metraj filmlerin, senaryo yazımlarının başvuruların internet üzerinden yapıldığı ve bunlara TRT’nin önemli destekler verdiği vurgulandı.

Söyleşiye Gerze Belediye Başkan Vekiili Elif Öztürk Kaygısız, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Keskin, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Gerze MYO’da Senaryo Konuşuldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.