1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elektrik Telleri Yer Altına Alınmadı

Elektrik Telleri Yer Altına Alınmadı

19 Mayıs Mahallesi'ndeki bazı sokaklara seçim öncesinde yeni elektrik direkleri dikilmesine rağmen, elektriğin hala eski direklerden verilmesine vatandaşlar tepki gösterdi

featured

19 Mayıs Mahallesi’ndeki bazı sokaklara seçim öncesinde yeni elektrik direkleri dikilmesine rağmen, elektriğin hala eski direklerden verilmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Öğretmen Mehmet Hilmi Sokak, Yıldız Sokak, Çiftlik Sokak gibi Dr. Bahattin Caddesi’ne kesişen bazı cadde ve sokaklarda elektrik tellerinin yer altına alınması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma sonrasında yeni direklerin mahalleye dikilmesinin ardından, eski ve yeni direkler yanyana durmaya başladı. Bazı direklerin yol ortasında kaldığı görüldü.

Elektrik hala eski direklerden verilirken, haber sitemize ulaşan bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Görüntü kirliliğine yol açtığını ifade eden mahalle sakinleri, seçim öncesi elektrik tellerinin yer altına alınacak olması nedeniyle sevindiklerini ama aylardır bir çalışma olmadığını vurguladılar. Yetkililerden bir an önce eski direklerin elektrik bağlantısının yeni direklere aktarılmasını talep ettiler.

Elektrik Telleri Yer Altına Alınmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.