1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Gerze İlçe Örgütü’nde Geleneksel Bayramlaşma Coşkusu

CHP Gerze İlçe Örgütü’nde Geleneksel Bayramlaşma Coşkusu

CHP Gerze İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma programı gerçekleştirdi

featured

CHP Gerze İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

 

Yoğun bir katılımın görüldüğü programa çok sayıda partili katılırken, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak ve İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Baş ile Sebahattin Belovacıklı da katıldı.


“Belovacıklı: “Gerze tarihinde görülmemiş bir başarıya ulaştık”

Osman Belovacıklı, partide toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Uzun ve metanetli bir seçim geçirdik. Bu seçim süresince çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadı. Herkese ulaşmaya çalıştık. İnsanlarımızın hem seçim çalışmasında partimize oy isterken, aynı zamanda insanlarımızın taleplerini de aldık. İhtiyaçlarını tespit ettik. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları tespit ettik. Biz sanki kazanmış gibi bir seçim kampanyası yürüdük. Biz bunun ilk 67 günlük sürecin ilk 30 günündeki çalışmalarımızda gördük. İnsanların gözünde, yüzünde o heyecanı, o sevinci gördük. Hatta dedik ki arkadaşlarla, bin oy fark atacağız, dedik. Bu seçim süreci 45-50 günlere çıkınca, oy farkı iki bini geçecek, dedik. Çünkü insanların bize karşı gerçekten samimi bir davranışı vardı, ilgisi vardı. Bunu gördük. Önce Gerze halkına da teşekkür ediyorum bu anlamda.

 

Beş yıl sonra tekrar, belediye meclisimizle birlikte, rekor sayılacak düzeyde on bir tane belediye meclis üyemizi belediyemize seçerek Gerze tarihinde görülmemiş bir başarıya ulaştık. Bu başarı herhangi bir başarı değil gerçekten. Anımsanacak bir başarı değil. Bu başarı da emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

 

 

“Sıkıntıları en kısa sürede aşacağız”

Beş yıllardan sonra bıraktığımız yerden devam edelim dedik. Ama herhalde beş yıl sonra bıraktığımız yerden devam edemeyeceğiz. Bayağı ciddi sorunlar olan bir belediye teslim aldık. Bu sorunların biz aşacağız. Çünkü işimiz gücümüz Gerze olacak. Sloganımız da buydu zaten. İşimiz gücümüz halk olacak, Gerze halkı olacak. Biz bu süreç içerisinde o halkın yaşam standartlarını en iyi şekilde düzeltebilmek için, onlara ulaşabilmek için her türlü gayreti göstereceğiz. Tabii ekonomik olarak biraz sıkıntılar var. O sıkıntıları da inşallah en kısa sürede aşacağız. Dürüst çalıştıktan sonra, iyi niyetle çalıştıktan sonra, becerikli olduktan sonra biz Cumhuriyet Halk Partililerin beceremeyeceği, aşamayacağı güç yoktur. Buna inanıyorum.

 

Belediye meclis üyelerime güveniyorum. Biz bu mecliste farklı bir şey yapacağız. Tüm belediye üyelerine, plan bütçe olsun, diğer komisyonlarda olsun. Görevin dışında, sosyal hayatımız içerisinde görevler vereceğiz. Sorumluluklar yükleyeceğiz. Onların bu Gerze içerisinde yapılacak tüm sosyal, kültürel faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, her alanda onların bir sorumluluğu olacak. Onlarla birlikte hareket edeceğiz.

 

 

Muhtarlarla her ay toplantı yapılacak

Kurum amirleriyle oturduk, konuştuk, sorunlarımızı dinledik. Bizim muhtar da sonuçta halk tarafından seçilen bir insan, orada bir yönetici, mahallenin sorumlusu, Şimdi bu muhtarlarımızla da tekrar hem bayramlaşmaya geldiler, hem de sohbet arasında bunlarla konuştuk. Nasıl belediye meclisi toplantısı yapıyorsak, nasıl ayda bir yapıyorsak belediye meclis toplantısını, nasıl haftada bir encümen toplantısı yapıyorsak, her ayda belediye meclis odasında muhtarlarımızla toplantı yapacağız. Her muhtar kendi sorunları yazacak. Belediyemize götürecek. Biz orada o sorunları birlikte tartışacağız. Ve muhtarlar da bu olayın içerisine girmiş olacak. Yani muhtar yapılacak çalışmaları yerinde denetleyecek. Böylece hem bizim çalışan işçilerimizin denetimcisi durumunda olacak hem de mahallesinin işlerinin daha iyi yapılabilmesi için özen gösterecek.

 

El birliğiyle çalışıp, işimi gücümüz Gerze, dediğimiz için Gerzemizi en iyi yönetilen ilçe haline getireceğiz. Ben halkıma güveniyorum, sizlere güveniyorum, partime güveniyorum, belediye meclis üyelerine güveniyorum. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

 

Tekrar herkesin bayramını kutluyorum. Bu bayram böyle tatlı geçiyor. İnşallah bütün bayramlarımız da bu şekilde geçer” dedi.

 

 

Sazak: “İnanarak çıktık bu yola”

Belovacıklı’nın ardından konuşan Sazak ise, “bu yolumuza ilçe başkanlığı örgütü olarak meclis üyelerimiz olarak, il genel meclis üyelerimiz olarak biz bu yola çıktık, hep beraber çıktık. Birlikte koordine olarak planlı bir şekilde çok güzel yol yürüyeceğimize biz inanıyoruz. Biz inanarak çıktık bu yola. Çok başarılı olacağız buna eminiz. Yani gerçekten yolumuz zor ama biz bunu aşarız. Başkanımızın deneyimlerinden dolayı biz bunu aşarız. Biz inanıyoruz. İlçe örgütümüz, meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimizde biz bunun üstesinden geliriz” diye konuştu.

 

Baş: “Köylerde çok büyük eksiklikler var”

İl Genel Meclis Üyesi Baş da, “değerli Gerzeliler, öncelikle hepinizden bayramını kutluyorum. Bu süreçte parti gözetmeksizin bizlere çok büyük bir destekte bulundu Gerzeliler. Köylerdeki eksiklikler, Gerze’deki eksiklikler, el birliğiyle bunları yapacağız. Yani köylerde de çok büyük eksiklikler var. Meclis üyeleri belli Kaymakamlıkta olağan bir seçimimiz olacak kısa zamanda. Onu da hayırlısıyla aldıktan sonra bütün köylerde aylık olarak programlar yapacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CHP Gerze İlçe Örgütü’nde Geleneksel Bayramlaşma Coşkusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.