1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Başarıları Belgeyle Ödüllendirildi

Başarıları Belgeyle Ödüllendirildi

Katıldığı tüm hikaye, deneme, şiir ve kompozisyon yarışmalarını ilk üçte bitiren Atatürk Ortaokulu öğrencisi Azra Sarısoy'a, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan tarafından başarı belgesi verildi

featured

Katıldığı tüm hikaye, deneme, şiir ve kompozisyon yarışmalarını ilk üçte bitiren Atatürk Ortaokulu öğrencisi Azra Sarısoy’a, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan tarafından başarı belgesi verildi.

Azra Sarısoy, ortaokul öğrencileri arasında ”Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen hikaye/deneme yarışmaları’nda il birinciliği, ”12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir yarışması’nda il birinciliği ve ”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak için düzenlenen kompozisyon yarışmasında il birinciliği dereceleri elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen takdim töreninde, Ceylan başarılı öğrenciyle bir süre sohbet etti. Ceylan yaptığı açıklamada, “öğrencimizin yetişmesinde emekleri bulunan Atatürk Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Öğrencimize gelecek yaşamında muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Başarıları Belgeyle Ödüllendirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.