1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 5. Kattan Düşen Elektrikçinin Yanından Geçip Gitti

5. Kattan Düşen Elektrikçinin Yanından Geçip Gitti

Sinop'ta bir evin çatısına tamirat için çıkan elektrikçi İ.K. dengesini kaybederek beşinci kattan düştü. Hayatını kaybeden işçinin cansız bedenin yanından geçip giden bir vatandaş ise pes dedirtti

featured

Sinop’ta bir evin çatısına tamirat için çıkan elektrikçi İ.K. dengesini kaybederek beşinci kattan düştü. Hayatını kaybeden işçinin cansız bedenin yanından geçip giden bir vatandaş ise pes dedirtti.

Olay bugün saat 11:00 sıralarında Sinop’a bağlı Meydankapı Mahallesi Fışkıran Sokak’ta meydana geldi. Tamirat için beş katlı bir binanın çatısına anten kablolarını düzeltmeye çıkan elektrikçi, çatıdan beton zemine düştü. 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde İ.K.’ya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Bir elektrik dükkanı sahibi olduğu belirtilen İ.K., Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yanından geçip gitti
Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, bir vatandaşın duyarsızlığı ise pes dedirtti. Çatıdan düşen elektrikçi İ.K.’nın hareketsiz bedeninin yanından hiçbir şey olmamış gibi geçen bir kişi, insanlığımızı sorgulatırcasına sigara içerek olay yerinden uzaklaştı.

5. Kattan Düşen Elektrikçinin Yanından Geçip Gitti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.