1. Haberler
  2. Gündem
  3. 1 Mayıs Sinop’ta Coşkuyla Kutlandı

1 Mayıs Sinop’ta Coşkuyla Kutlandı

Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu tarafından organize edilen kutlamalarda Gerze Belediyesi çalışanları ve CHP Gerze İlçe Örgütü de yerini aldı

featured

Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu tarafından organize edilen kutlamalara Sinop Merkez ve ilçelerinden pek çok sendika da katılım gösterdi. Gerze Belediyesi çalışanları ve CHP Gerze İlçe Örgütü de kutlamalardaki yerini aldı.

Eski otogar önünden başlayarak Uğur Mumcu Meydanı’na yürüyen kalabalık, sloganlar atarak eşitlik mesajları verdi.

Programda konuşan Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü ve Düzenleme Kurulu Başkanı Kadir Demir, yaptığı konuşmada, “Sizleri Sinop Emek, Barış ve Demokrasi Platformu ve 1 Mayıs Düzenleme Kurulu adına saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

1 Mayıs, 135 yıldır dünya işçi ve emekçilerinin ve tüm ezilenlerin azgın, barbar sömürü düzenine karşı mücadelede bin bir bedel ödeyerek yarattığı değerlerin toplamında ortaya çıkardığı bilinç ile alanlara çıktığı birlik, dayanışma ve mücadele gününün adıdır.

Aşımıza, ekmeğimize göz koyanlara karşı sendikalarda örgütleneceğiz birleşeceğiz, dayanışma içinde olacağız ve azgın sömürü düzenine, baskılara, hukuksuzluklara, adaletsizliğe, eşitsizliğe ve savaşa karşı birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

1 Mayıs Sinop’ta Coşkuyla Kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.